085-4015409

Omvormers

De omvormer is het hart van de installatie. Deze zet de gelijkstroom van de panelen om in een wisselstroom voor eigen gebruik en teruglevering op het net. Ook stuurt de omvormer de panelen aan om in wisselende omstandigheden het maximale aan opbrengst te halen uit uw installatie. 


Sunpowersystems hecht veel waarde aan rendement en kwaliteit van de omvormer voor nu en in de toekomst. Vandaar dat u misschien een aantal merken zult missen die door anderen wel worden aangeboden.

  

 

  


     

   


  SMA is wereldmarktleider in omvormers. Machines met een hoog rendement en een lange levensduur. Made in Germany.

Kaco is een Duitse fabrikant van omvormers van hoge kwaliteit. Met name interessant aanbod in het wat grotere vermogensbereik.
Fronius is een fabrikant uit Oostenrijk, vooral bekend van de lasapparatuur, maar is ook actief in het vervaardigen van uitsekende PV omvormers. De zwitserse fabrkant van elektrotechnische componenten ABB is zich na de overname van Power One ook gaan toeleggen op de produktie van omvormers. ABB biedt interessante mogelijkheden als er veel energie teruggeleverd moet worden op een relatief kleine hoofdaansluiting.
Het van oorsprong Israƫlische Solar Edge heeft een PV-systeem ontwikkeld afwijkend van hetgeen gangbaar is. Door toepassing van zgn. optimizers kan de opbrengst per paneel verbeterd worden, met name in situatie's waarbij schaduw een rol speelt. Ook monitoring per paneel is mogelijk.